SU-formand blev inspireret på DIF-bestyrelseskursus

I sidste uge var DFU's bestyrelsesmedlem Natascha Enoch-Larsen sammen med formand Louise Staal-Thomsen på 1. del af DIF's bestyrelseskursus, der giver gode værktøjer til bestyrelsesarbejdet. I DFU’s bestyrelse har Natascha fokus på eliten og er Sportsudvalgets formand.

Og dagene i DIF gav virkelig noget med hjem, fortæller hun:

- Det har været en virkelig god oplevelse. Jeg havde slet ikke nogen forventninger, men da jeg sidder i både DFU's bestyrelse og i Skydive Viborgs, kunne jeg godt tænke mig at have noget mere i rygsækken. Fordi ligegyldig om det er en klub eller et forbund, så sidder man med et stort ansvar over for mange mennesker og skal arbejde professionelt.
 

- Det var godt at få sat ord på en model for bestyrelsesarbejdet og talt om, hvordan man kan sammensætte en bestyrelse ud fra hvilke kompetencer man har brug for. Så alle kan bidrage med noget. 

Diversitet er en stor del af det, og på kurset fik man fat om mange af de opgaver, der kan opstå og hvordan man skaber et godt samarbejde. Hvilke værdier vil man have i sin bestyrelse osv. ESG – altså bæredygtighed på både miljø, socialt og governance - bliver også en større ting, vi kommer til at se ind i, runder Natascha af.

 

Hvem er med i DFU's bestyrelse?
Her kan du se, hvem der er medlemmer af Dansk Faldskærms Unions bestyrelse, og hvilke opgaver de varetager.