Swoop is up!!

Endnu en konkurrence er overstået med de danske swoopere og igen en konkurrence med de bedste atleter fra nær og fjern. Jonas Landeværn, som er en af DFU’s topatlet i Canopy Piloting (CP) var igen suverænt den bedste danske pilot med 568 point efter 8 runder. Jonas fløj overbevisende, men med en forsigtig tilgang til konkurrencen, der klart viste at “eksamen” i Pink Open i Klatovy, er lige om hjørnet.
Fra DFU’s Talent og eliteprogrammer deltog også Kristian Ravnholt 424 point og Stefan Rosenbjerg 249 point. Landstræner Marcos Darman havde desværre to runder med tre point og ender derfor på en 9 plads. Dog viser han med 6 x 100 point runder hans utrolige evner som canopy pilot, og at han er en af de bedste i verden!!!
Glæd jer til at følge de danske atleter ved Pink Open i Klatovy om to uger.

For første gang deltog Stefan Rosenberg og Kristian Ravnholt også i freestyle konkurrence, hvor man får point alt efter den performance man vælger at udfører. Her klarede hr. Rosenberg sig fantastisk, men også her viste Jonas Landværn, at han kan kalde sig en af de bedste i kongeriget Danmark. Kristian udgik af freestyle konkurrence efter en runde, da lysten og evnerne ikke var til det.