Tilmelding til Danmarksmesterskaberne i Fritfald

Så er DM-feberen over os igen, og 7-9-13 så skulle Corona situationen i Danmark ikke besværliggøre konkurrencer eller være en barriere for at komme ned og se konkurrencerne, hvis du mod forventning ikke deltager. Igen i år lægger FDK hus, himmel og flyver til konkurrencerne, så rammerne er på plads.

Du kan nu tilmelde dig til konkurrencerne i henholdsvis Wingsuit, Formationsspring eller Freefly via linket nedenfor - konkurrencerne afholdes 8.-10. 2021.

Tilmeldings link til DM fritfald -http://www.faldskaermsklubben.dk?tilmelding=564f4f433b312d3b3b383131

Derudover så vil vi forsøge os med en unionsmesterskabskonkurrence i Freestyle, som vil afholdes 5.-7. juli, da der igennem flere har været interesse for dette.

Tilmeldingslink til UM freestyle - http://www.faldskaermsklubben.dk?tilmelding=4f4f58573b312d3b3b313231

Lidt om Freestyle:

Freestyle er en artistisk disciplin (ligesom freefly), hvor et hold består af to personer (en performer og en videomand).
Selve konkurrencen består af syv spring, hvoraf fem af springene er holdets frie rutiner og to af springene (runde 2 og 5) er faste runder, hvor man skal lave en rutine med forudbestemte sekvenser. Arbejdstiden er 45 sekunder. Husk at udfylde og aflevere rækkefølge for sekvenser i de to faste runder til dommeren INDEN konkurrence start.
Man bliver bedømt på sværhedsgrad, udførsel, kreativitet, teamwork og kameraarbejde.

Konkurrencen afholdes i både Open (A-række) og i B-række.