Uddeling af DFU's Sports- og fortjenstpokaler

I forbindelse med DFU's repræsentantskabsmøde, så er det jo tradition, at både sports- og fortjenstpokalerne uddeles til de springere, som har opnået flotte sportslige resultatet i det forgange år eller har gjort en ekstraordinær indsats for DFU. Dette års repræsentantskabsmøde var naturligvis ingen undtagelse og DFU's bestyrelse havde i år valgt to kvinder, som skulle modtage de to pokaler.

Sportspokalen tildeles i år Tanya Barkhuus på baggrund af hendes ihærdige indsats og resultater, blandt andet ved en imponerende verdensrekord i disciplinen ”Time” til UM i Wingsuit Performance Flying. Derudover vandt Tanya DM i advanced klassen i Wingsuit.

Fortjenstpokalen tildeles i år Lærke Mogensen for hendes engagement og indsats for at udbrede og forbedre Freefly disciplinen på alle niveauer i DFU. DFU's bestyrelse har begrundet valget med, at hendes motivation og altid smilende tilgang til tingene er en fornøjelse for os at se, og vi glæder os til at se de mange tiltag indenfor disciplinen blive rullet ud de kommende år. Desværre kunne Lærke ikke deltage ved DFU's rep. møde, så pokalen tildeles ved en senere lejlighed.

Stort tillykke til de to modtagere af pokalerne og TAK for Jeres indsats for DFU!