Uheld i weekenden i Kolding

Der har desværre været et utrolig ærgerligt uheld i Kolding søndag eftermiddag, hvor en elev fra Fredericia Kaserne af uvisse årsager ender med at lande ude på landevejen, hvor hun bliver ramt af eller rammer en bil. I alt havde klubben 40 elever fra kasernen, og resten af gruppen landede som planlagt.

Sekretariatschef Nikolaj Larsen siger:
"Lige nu undersøger DFU sagen yderst grundigt og skal klarlægge, hvad der er op og ned, og hvordan vi i fremtiden undgår dette.

Af uvisse årsager responderer eleven ikke på de input, hun modtager ind over radioen fra instruktøren. Om det er eleven eller radioen, ved vi endnu ikke.

Bilisten er selvfølgelig chokeret, og klubben er i dialog med alle involverede, som ifølge deres formand har håndteret sagen godt. De involverede bliver tilbudt psykologisk krisehjælp, som DFU har gennem DIF.

Årligt sætter vi 1500-1700 elever uden, at der sker større skader. I de 11 år jeg har været her, har jeg aldrig oplevet en lignende sag."https://jv.dk/esbjerg/faldskaermsulykke-ved-vamdrup-udspringer-kolliderede-med-bil-midt-paa-vejen


Foto: Illustrerer et faldskærmsspring.