Update fra fritfald DM

Der har været sprunget på livet løs hos Faldskærmsklubben.dk i forbindelse med DM i DFU's fritfaldsdiscipliner, da vejret i år har været med arrangørerne, og der er blandt andet allerede fundet en dansk mester i wingsuit og i Freefly.

I wingsuit disciplinen så lykkedes det Dennis Ohlsen, som de sidste par sæsoner har vist en stærk opadgående kurve, at genvinde det danske mester efter en fantastisk konkurrence, hvor de bedste wingsuitere skiftede placeringer efter hver runde, men til sidst så endte med følgende placeringer.

  1. Dennis Ohlsen
  2. Kristian Sommer
  3. Ulf Munkedal

I freefly disciplinen deltog desværre kun 3 hold, men til gengæld så viste Flink Freefly godt niveau og endte med en samlet score på 33,4 point efter 7 runde.

  1. Flink Freefly (Timmi Thomsen, Jacob L. Madsen og Emil L. Kristensen)
  2. Endeavour (Emil Bech, Camilla Bro og Jon Aaskilde)
  3. Team Fizz (Mette Gere, Mikkel Vester og Joshua Pierce)

Og igen i år er det super spændende og tæt i FS AAA-rækken, og igen er det mellem det danske landshold (Sequenz) og CISM Danmark, som er resterne af det tidligere landshold, VAF Warriors.

I 2020 vandt CISM Danmark over Sky4ll, som er det tidligere Sequenz, mens Sequenz tog revance sidste år, hvor de slog CISM Danmark. Så der er igen i år lagt op til en spændende og udviklende konkurrence. Derudover så byder DFU's talenthold "Subsonic" også CISM Danmark og Sequenz op til dans - følg med i AAA-rækken via linket her.