Update på Corona situationen

Stadig flere og flere kommuner bliver her op til julen ramt af restriktioner på grund af Corona-situationen. I forhold til springaktiviteten er det en lille trøst, at det rammer sammen med den periode, hvor der i forvejen er mindst aktivitet.

For klubber, som ligger i kommuner, hvor "der skal lukkes ned for offentligheden" betyder det reelt set, at enhver form for aktivitet for såvel medlemmer og andre gæster skal lukkes, jf. bestemmelserne, dvs. det i skrivende stund gælder al indendørs aktivitet i de omfattede kommuner.

Udendørs aktivitet pt. kan stadig foregå i grupper på max ti personer.

Personer som er bosiddende i en kommune, der er omfattet af restriktionerne "tager restriktionerne med sig", også ved aktiviteter som foregår i kommuner, som endnu ikke er lukket ned.

Fra DFU's side vil vi kraftigt opfordre til at følge myndighedernes opfordringer, og gøre hvad vi kan for at passe på hinanden.

Det er på mange måder en mørk tid, vi går i møde, men så småt begynder udsigterne til foråret, vaccinerne og varmere, lysere tider at kunne skimtes ude i horisonten.