VAF arrangerede en åben klubtur til Göteborg

Varde Faldskærmsklub “kick startede” sæsonen 2023 med en weekendtur til Sverige i uge 6, og vi endte med at være over 40 deltagere for 4 forskellige klubber.  

Busturen til Sverige blev brugt på at finde “bus-mesteren i far-jokes” og en MEGET actionfyldt bingoturnering med alt fra blomster, et varmt tæppe, faldskærms T-shirts, slik, faldskærmshandsker og en masse andet faldskærmsmerchandise som præmier.

Lørdagen blev brugt på fælles spisning, ture til Göteborg Centrum, gåture og ikke mindst et besøg i den lokale vindtunnel.

Søndag var alle deltagerne samlet i vindtunnelen, hvor der var mulighed for at flyve lidt mere og deltage i en 3 runders FS “scramble konkurrence”. Det lykkede,s at lave 6 ret jævnbyrdige hold, hvor alle kunne deltage, så der var personer der ikke havde være i tunnel før på samme hold med landsholdsspringer, til stor morskab og glæde for alle - ikke mindst tilskuerne.

Turen hjem gik med se konkurrencerunderne og selvfølgelig en “lidt klemt” præmieoverrækkelse i gangen på bussen.

En kæmpe tak til:

  • Alle der brugte weekenden på at deltage
  • Herning Turistfart, Kim Vad og Ulrik Pedersen for at køre bussen.
  • Bodyfligth Sweden, for at ville have os på besøg.
  • Dansk Faldskærmsunion, for økonomiske støtte
  • Varde Faldskærmsklub, for økonomisk støtte
  • Wintherriet, for at levere frugt med kort varsel. 

#ElitenBidrager
Hans Linding Oksen - arrangøren

Deltager beretning:

Lars F. Smedegaard

En fælles julegave fra mine børn, gav os muligheden for at deltage i VAFs udflugt til Göteborg sammen. 

Jeg har ikke været aktiv i sporten i flere år. Måske med lidt social angst og fobi efter den lange Corona nedlukning, mødte jeg op til arrangementet med lidt blandede følelser. Udflugten var et socialt arrangement med fokus på at give deltagerne, en positive oplevelse og minder for livet, som kunne styrke fællesskabet i ”familien VAF”. Af deltagerlisten kunne jeg se det var en broget flok: Gamle og nye springere med koner, kærester og børn - foruden piloter og chauffører. 

Jeg kan kun give en utrolig positiv feedback på et godt arrangement. Kan forstå at der er flere sponsorer der bidrog økonomisk og med gaver til turen.
Stor tak til sponsorerne herfra. 

Jeg kan se, at det ikke er alle, der har råd til at deltage på lige fod med deres kammerater, og ferie og udflugter er for nogle familier svære at overkomme eller umulige at få plads til i budgettet. Så jeg er imponeret over, hvorledes der blev arrangeret fælles aktiviteter som bingo og far-jokes under den lange bustur. 

Det civile landshold Sequenz var enestående og bidrog virkelig meget socialt og med uddeling af deres viden og praktiske færdigheder. 

Som gammel VAF medlem siden 1984 vil jeg gerne takke jer for dette super arrangement. 

Håber at takken vil blive spredt til dem der har lagt et stort arbejde i at få det på skinner 

Vi ses

 

Mette Julius

Weekenden i uge 6 bød på en klubtur til bodyflight i Göteborg, sammen med og arrangeret af Varde Faldskærmsklub.
Jeg bor til daglig sammen med Anders Krabbenhøft, som er videomand på det danske FS landshold. Vi må tit undvære ham til div arrangementer, ture og konkurrencer. Men selvom han fortæller hjemme om alle disse ting, så ved man ikke, hvad det indebærer før man prøver det.

En fyldt bus kørte til og fra Göteborg. En god blanding af nye og gamle medlemmer fra Varde Faldskærmsklub, forældre, kærester, søskende, børn og venner, I alle aldersgrupper. Turen var mange timer i en bus, men tiden bød på minder, spil, jokes og røverhistorier fra klubbens gennem tiden, hvilket gjorde turen så sjov og hyggelig, at tiden suste forbi.

På mine første ture i vindtunnel, havde jeg en af de mere erfarne springere med i røret, fra Varde Faldskærmsklub. Ulrik som også springer på det danske FS landshold, fik mig til at føle mig tryg og vejledte mig undervejs, både i røret og ude i forkammeret. Han lærte mig, tålmodigt, hvordan jeg gør, så jeg bedst muligt fanger vinden, så jeg kunne lære at ligge stabilt i røret.

Jeg fik under hele weekenden fif, vejledning og opfølgning, fra alle som var med på turen, hvilket gjorde min 2. Dag i røret helt fantastisk. Klubmedlemmerne tager hurtigt en ind, så man er "en af dem", hvilket ophøjer hele oplevelsen, og så tilbød alle fra FS landsholdet, at tage med mig i røret næste gang jeg skal i vindtunnel, så de kan dele ud af deres erfaring.

Det var fedt at opleve, at en klubtur også omhandler familie og venner. At det også er at sparre, give råd og fif, og at være immødekommen, så både nybegyndere, de med mere erfaring, familie og venner, føler sig som en del af et større fantastisk fællesskab.

Varde Faldskærmsklub har sørget for en helt fantastisk weekendtur, og har gjort, at jeg er langt fra færdig med sporten, og ønsker at deltage aktivt i klubbens arrangementer.