VAF Warriors til World Cup Indoor Skydiving hos Flyspot, Polen

I den netop overståede weekend fløj vi det sidste fortræning frem mod World Cup i tunnel. Vi måtte desværre udskifte et holdmedlem i 11. time, da Henning måtte melde fra. Heldigvis kunne vi lokke Vibeke Birk-Tiedemann med, som har meget erfaring med den plads som Henning flyver.

Vi havde booket Roy Janssen, Verdensmester med det belgiske landshold Hayabusa i 2014, som coach og har ham også under konkurrencen, så vi sikrer bedst mulig forberedelse.

Fortræningen gik rigtig godt, selvfølgelig med mest fokus på at få Vibeke up to date med de teknikker vi bruger, men der var rigtig god energi og vi føler os parate og er optimistiske.

Onsdag er der officiel åbningsdag hvor vi skal flyve speed setting kl. 1140 og 1145 – her indleverer vi den hastighed i procent, som vi ønsker tunnelen på under konkurrencen. Åbningsceremoni og live trækning af konkurrencerunder foregår kl. 1730 efterfulgt af holdleder møde.
Torsdag morgen kl. 0800 går startskuddet til runde 1. Ifølge planen skal vi flyve 4 runder torsdag, 5 runder fredag og runde 10, finalen, lørdag.  

Vi glæder os rigtig meget og er beærede over at repræsentere Danmark til international konkurrence igen.

Der konkurreres i hhv. FS 4-way open, 4-way female, FS 4-way junior, Artistic Freestyle, Freestyle junior, 2-way dynamic og VFS. Det er særligt imponerede at se juniorerne give den gas i tunnelen med både FS og Freestyle.

Scores kan findes på InTime:

http://www.nspace.co.za/intime/InTimeMeetDetails.aspx?CID=49&DBID=1057&MID=244&IT=1

Opdateringer fra konkurrencen kan følges i Facebook eventet her:

https://www.facebook.com/WCIS2016.Flyspot/

Og på deres hjemmeside:

www.wcis2016.com

Vi forsøger løbende at opdatere DFU’s Facebook J

Hilsen Anne Mine, VAF Warriors