Vikinge Cup 2022

Så fik vi afviklet årets første konkurrence i præcision.

Stedet, hvor slaget om skjoldet skulle slåes var på Vesthimmerland flyveplads hvor Nordjysk Faldskærmsklub (NJFK) holder til.

Lørdagen bestod mest af vind, så der fik vi kun 1 runde afviklet i A rækken og 2 runder i C rækken.

Der deltog 6 i C rækken, som er nye springere i elevskærme.

Søndagen blev til gengæld en perfekt dag, måske under lidt svære forhold for alle, men der blev kæmpet i bedste Vikinge stil, så vi endte med max. runder i C rækken og 5 runder i A rækken.

Resultaterne er som følger:

C rækken:

1 plads Andreas Viig

2 plads Jonas Hansen

3 plads Kasper Højbak

A rækken

1 plads Torben Glud

2 plads René Sølbeck

3 plads Michael Burmester

 

Rene Sølbeck Hansen udtaler: "Som disciplinens Sportsudvalgsrepræsentant så kigger jeg ikke alene på resultaterne, men forløbet af weekenden - og hvilken weekend, den var fed. Derfor vil jeg gerne sende en stor tak til alle der var medvirkende til at det blev en fed weekend - både springere, stævneleder Peter Dam, dommere, piloter og klubben."

Og forklarede videre: "Springerne i A rækken havde alle nogle springere fra C rækken med i flyet, og vejledte dem med alt deres viden, og det afspejlede sig i resultaterne i C rækken. Fedt i gad give jeres viden videre. C række springerne havde den vildeste progression, og flere af dem var både på madrassen flere gange og på pladen (altså inden for 16 cm).
Stor respekt til dem fra mig."

Alt i alt en super fed og udviklende weekend inden for præcens verden.