World Cup i Belluno

DFU´s klassiske præcisions elitehold og talenthold deltog i weekenden 9. – 11. oktober i World Cuppen i Belluno i Italien med stor succes.

Pernille, Mike og Pincy ankom weekenden inden konkurrencen og vi resterende ankom om mandagen for at træne op til konkurrencen efterfølgende weekend. Det blev til en del træningsspring under de svære Italienske forhold som bød på vind fra 0-2 m/s fra skiftende retning og med lidt turbolens ind imellem.

 

Fredag morgen startede konkurrencen kl. 08.00, og der skulle springes fra AS-550 Fennec helikopter. Den passer perfekt til en pilot og 5 springere, som den i løbet af ca. 1 minut fragter op til 1.000 meter som der springes fra i klassisk præcision. Ca. kl. 17 havde vi fået 6 af de 8 spring konkurrencen indeholder og det stod klart, at landsholdet bestående af Lars Bo Willumsen, Erik ”Pincy” Sørensen, Torben Glud, Michael Burmester og René Hansen var ved at lave et super resultat.

 

 

Lørdagen startede lidt skyet, men vi kom i gang ved 10 tiden og der skulle nu springes de resterende 2 spring. Landsholdet lå på en 4. plads efter fredagens 6 spring i holdkonkurrencen og efter 7. runde kravlede de op på 3. pladsen med 79 cm. 4. pladsen havde 81 cm. så konkurrencen om 3. pladsen meget tæt. I sidste runde lavede landsholdet 14 cm. og mixholdet fra Italien, Østrig og Sverige lavede 11 cm. og landsholdet tabte derfor desværre kampen om 3. pladsen med blot 1 cm. Førstepladsen gik til det proffessionelle hold fra det Tyske militær med 65 cm. og 2. pladsen gik til PD´s Factory team med 70 cm. Danmarks andet hold bestående af Kenneth Willander, Martin Bergh, Mike Petersen, Pernille Lykke og en Italiener blev nr. 13 ud af de 18 hold.

 

Individuel indtog Michael Burmester en flot 3. plads med 12 cm. i Master kategorien. 1. pladsen havde 10 cm. Lars Bo Willumsen blev nr. 8 med 14 cm. Pernille Lykke blev nr. 4 i damerækken med 24 cm. blot 1 cm. fra en 3. plads.

 

Resultaterne er meget lovende for fremtiden for klassisk præcision og vi tager med glæde imod nye springere. Kontakt René Hansen for yderligere information om hvordan du kan deltage i vores næste samling/træning på tlf.: 2572 0307 eller mail: kolloparken@msn.com.