Afholdelse af DFU's repræsentantskabsmøde

Dansk Faldskærms Union har afholdt repræsentantskabsmøde lørdag d. 12. marts 2022 på Munkebjerg hotel i Vejle, og rekordmange klubber deltog, hvilket betød at 53 stemmer deltog ud af ialt 56 stemmer, så med andre ord så var der kun 3 klubber der ikke var deltagende. 

Den valgte dirigent Rasmus Mackeprang førte deltagerne sikkert igennem dagsordenen, og Igen var der gode og konstruktive dialoger mellem klubberne og bestyrelsen, blandt andet så skal DFU til at tage fat på den netop opstartet strategi, hvorfor administrationen planlægger flere initiativer og klubbesøg.  Formanden gennemgik sin årsberetning og dette blev sluttet af med at fortjenst- og sportspokalerne blev overrakt til henholdsvis John Holstein og Hans Oksen, du kan læse formandens årsberetningen her..

Repræsentantskabet godkendte kontingentstigningen på 1 kr pr måned pr springer, så det nu koster den enkelte springer 53 kr pr måned, hvorfor DFU's budget 2022 nu er på plads.

Repræsentantskabet gav deres fulde opbakning til den siddende bestyrelse, hvor formand, teknisk sekretær og AU formanden modtog genvalg, så bestyrelsen fortsat ser således ud:

  • Formandinde Louise Staal-Thomsen
  • Næstformand Søren Due-Hansen
  • Teknisk Sekretær Jens Pedersen
  • Økonomisk Ansvarlig Jørgen Funk
  • Bestyrelsesmedlem med primær fokus på elite Anders Krabbenhøft
  • Bestyrelsesmedlem med primær fokus på elite Mikkel Petersen

Formandinden udtaler: "Jeg er glad for at vi kan arbejde videre med samme bestyrelsesbesætning, og skabe noget kontinuitet i bestyrelsesarbejder" og understreger: "Vi står foran et rigtig spændende strategiarbejde, som indrager administrationen, bestyrelsen og klubberne, så derfor er det rigtig vigtigt med kontinuiteten i bestyrelsen".

Derudover så vedtog repræsentantskabet en mindre oprydning af DFU's vedtægter - de opdaterede vedtægter kan du finde her

De øvrige valg kan nævnes, så blev formand for ordensudvalget Annette Hagdrup genvalgt, og DFU's interne revisorer Heidi Lodahl og Svend Åge Holst modtog ligeledes genvalg.